Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Απέσυρε τη μήνυση ο εργολάβος

Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθαριστριών της ΟΣΥ έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Μαζική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις καθαρίστριες των ΟΣΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις μια το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έπειτα από μήνυση του εργολάβου για την απεργία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9/5 και Τρίτη 10/5 και την επιδίωξη ποινικοποίησης του αγώνα που διεξάγουν για τα δεδουλευμένα τους. Έπειτα από αναμονή έξω από τα δικαστήρια για την απόφαση, ο εργολάβος απέσυρε την μήνυση για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους που ενδέχεται να σχετίζονται με την αποχή των δικηγόρων. Παρ’ όλα αυτά, οι καθαρίστριες βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή και, βέβαια, συνεχίζουν την απεργία τους.

Η Ταξική Πορεία έδωσε το παρών στη συγκέντρωση και δηλώνει έμπρακτα τη στήριξη της σε αυτόν τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των καθαριστριών. Η πάλη και η επιμονή τους είναι ο μόνος δρόμος για τη δικαίωση, για τη νίκη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 13/5 στις 13:00 έξω από το Υπουργείο Μεταφορών.

Επίσης, εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Ταξική Πορεία το Σάββατο 14/5 στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο-καφέ «Εκτός των τειχών» (Γραβιάς 10-12, Εξάρχεια), για τη στήριξη του αγώνα των καθαριστριών.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΣΥ!


• Άμεση καταβολή όλων των χρωστούμενων!
• Έγκαιρη πληρωμή των μισθών, δώρων, επιδομάτων κτλ. στο σύνολό τους!
• Όχι στην εργοδοτική αυθαιρεσία!
• Πλήρης και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: