Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ!


Άλλη μια κυριακάτικη γιορτή της εργοδοσίας, με τις ευχές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με τα μαγαζιά ανοιχτά και τους εργαζόμενους να δουλεύουν στα σκλαβοπάζαρα της «ανάπτυξης».

Την ίδια ώρα που ο λαός είναι αντιμέτωπος με τη φτώχια, την ανεργία και την ανασφάλεια, το κατακτημένο δικαίωμα της κυριακάτικης αργίας γίνεται θυσία στο βωμό της επίθεσης ώστε ο λαός να έχει... χρόνο να ψωνίσει.

Άλλη μια Κυριακή οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν τη δίψα του κεφαλαίου για κέρδος. Για μια ακόμη Κυριακή, με την απειλή της απόλυσης, χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξαναγκάζονται να δουλέψουν όσο, όπως και όποτε ο εργοδότης αποφασίσει. Για να το πάρουν απόφαση ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα, ότι του ανήκουν. Ούτε αυτή η Κυριακή δεν θα είναι «γιορτή και σχόλη» για τον κόσμο της δουλειάς!

Να υπερασπιστούμε τα -κατοχυρωμένα με αγώνες και αίμα- εργασιακά δικαιώματα, την πλήρη και σταθερή δουλειά, το ανθρώπινο ωράριο, το 5ήμερο και το 8ωρο!

Η Ταξική Πορεία καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο αυτήν την Κυριακή να απεργήσουν και συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
 
Κυριακή 6/11, 10.30 π.μ.
Ερμού & Πλ. Συντάγματος



Δεν υπάρχουν σχόλια: